Voor de actuele collectie te zien moet u naar de winkel komen daar hebben we een uitgebreid assortiment staan, hier op de site staan alleen maar enkele voorbeelden


Ook om uw tuin een oosters tintje te geven kunt u bij ons terecht voor oosterse beelden en decoratie. Wij hebben een grote collectie maar kunnen deze niet in zijn geheel hier presenteren . U kunt dan ook het beste bij ons komen kijken in onze winkel waar  een behoorlijke collectie staat en staat er niet bij wat u zoekt kunt u het daar ook bestellen.

Een paar belangrijke punten om te weten
Wat belangrijk is voor u is dat u in een klimaat woont waar het vriest en daar kunnen niet alle steensoorten even goed tegen. Hieronder bij de product info staat alles omschreven. Wij hebben vele beelden maar ook ornamenten en potten. Ook hebben we een grote collectie waterornamenten in alle soorten en maten.

Product info
Lombokstone: donkergele grove steen, stevig met zwakke plekken en niet vorstbestendig.
Limestone: lichtgele fijne steen, stevig maar  niet geheel vorstbestendig.
Zandstone: grijze fijne steen, zacht en niet geheel vorstbestendig.
Greenstone: groene steen, hard en niet geheel vorstbestendig.
Lavastone: grijze en soms roze achtige steen, keihard en vorstbestendig. vergelijkbaar met graniet / basalt
Blackstone: zwarte beetje poreuze steen, keihard en vorstbestendig.  
Casting: grijze cement/beton, hard en beperkt vorstbestendig. ( op de verf na deze kan bij vorst behoorlijk schade geven )


Kleuren
Vaak ziet u een beeld, bijvoorbeeld zwart, maar denk dan niet dat u een blackstone beeld koopt, want het kan ook van een ander materiaal zijn. Haast alle betonnen beelden worden zwart gemaakt met verf, maar ook lavastenen beelden worden vaak gekleurd om een mooi oud uiterlijk te krijgen. Dit wordt dan met chemicalien gedaan en is een langdurig proces.

 

 

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.