U wilt er een dagje tussenuit. - Tours

Ons Bali Style busje

Wanneer u op Bali bent en u heeft vervoer nodig om een dagje er tussenuit te gaan of om te gaan shoppen dan wilt u uiteraard een goede verzekerde bus met een betrouwbare en ervaren chauffeur. Dit is zeer belangrijk want zoals u zult zien is het verkeer een chaos en erg gevaarlijk.

Het is uit praktijk nogal eens gebleken dat 60% van de chauffeurs geen geldig rijbewijs hebben, dat 90% rondrijd zonder verzekering en dan maar niet te spreken over de soms ondeugdelijke auto?s of onervaren chauffeurs die wel eens een zakcentje willen bij verdienen.

Daarom ook hebben wij van Bali style gezorgd voor een betrouwbare chauffeur met een zo goed als nieuwe apv-bus die wel verzekerd is en waarvan onze ervaren chauffeur met geldig rijbewijs u kan vervoeren.

tours shopping

U kunt dus ook bij ons een busje met chauffeur huren per dag. Ons busje is geschikt voor 8 personen inclusief de
chauffeur, is ruim en voorzien van airco. Onze chauffeur is goed bekend op geheel Bali en brengt u naar de mooiste plekjes en de lekkerste restaurantjes, maar ook als u iets speciaals zoekt weet hij de goede en goedkope adressen te vinden zodat u geen dure toeristenprijzen betaald.

Momenteel bieden wij geen shopping tours aan 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.