Meubelen en decoratie
U houdt ook van het gezellige warme oosterse sfeertje? Breng nu die sfeer in uw huis met de meubelen en decoratie van Bali style.

Voor de actuele collectie moet u naar de winkel komen 

Unieke meubelen met een authentieke uitstraling gemaakt van oud en gerecycled teakhout.
De meeste meubelen van ons worden gemaakt van oud en gerecyceld teakhout, en hebben een zeer mooie doorleefde uitstraling. Elke meubel heeft een mooi en uniek karakter, door het oude teak waarvan deze meubelen gemaakt zijn. Hierdoor passen ze zowel in een volledig strak interieur met rvs en glas, maar natuurlijk ook bij een ouderwetse boeren inrichting met traditionele meubelen.
Qua onderhoud zijn deze meubelen ook ideaal. U hoeft deze meubelen namelijk niet te behandelen. Mocht u knoeien of morsen, kunt u gewoon met een vochtige doek alles afvegen. Mocht het nu zo zijn dat het al een dag is ingetrokken, pakt u wat schuurpapier en de vlek is weg. Het mooiste resultaat krijgt men in de loop der jaren door regelmatig met een sopje groene zeep, voornamelijk bij tafels het blad, af te vegen. Door de vettige groene zeep en het vettige teakhout krijgt het blad een zeer mooie en doorleefde en natuurlijke uitstraling!

Deze meubelen worden door ons onder het Bali style collection label verkocht. U kunt het zo gek niet bedenken of het is er wel, van antieke maskers  tot mooie eetkamer tafels en van buffetkast tot spaarpot of  schalen en kleden. We proberen u hier een indruk te geven wat we zo al kunnen leveren. Uiteraard past niet alles op een site en zit er iets niet bij wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Of kom eens kijken in een van onze verkooppunten op Bali of in Nederland.